Kockar sökes till fjällhotell i Norge! (Boende finns)
19 Mar 2024
Sommarsäsong med start i april, och med möjlighet till tillsvidaretjänst för rätt kandidat. Lön enligt kollektivavtal och boende finns.
Om oss:
Kundens hotell är beläget i hjärtat av den majestätiska norska fjällvärlden, erbjuder en unik kombination av traditionell gästfrihet och modern komfort.
Man är känd för en mysig fjällstämning, god mat med tradition och kvalitet samt en personlig servicekultur. Hotellet har många norska och internationella stammisar som troget återkommer år efter år.
Natur- och kulturupplevelser är vad man erbjuder sina besökare både sommar och vinter. Man arrangerar guidade turer till fots och till under sommar och höst och har erfarna guider och skidlärare som säkerställer goda vinterupplevelser.
Nu är man på jakt efter en nya skickliga kockar till sitt härliga team.
Är det du?
Om tjänsten:
Man söker en kock med erfarenhet och passion för matlagning. Näringsrik mat är en viktig del av kundens koncept. Man lägger stor vikt vid god hemlagad mat baserad på förstklassiga och färska råvaror. Det är viktigt att du har en attityd präglad av service och kvalitet, så att man kan ge sina gäster den bästa matupplevelsen.
Passande för dig som söker en hemtrevlig atmosfär, genuin matkultur och ett fantastiskt läge på Venabygdsfjellet.
Kvalifikationer:
Erfarenhet som kock sedan tidigare
Genuint intresse för mat
Behärskar ett skandinaviskt språk samt engelska flytande
Förmåga att vara flexibel, innovativ och lösningsorienterad
Trivs med utmaningar i en hektisk arbetsmiljö
Har förmåga att reflektera, korrigera och är noggrann i arbetet
Ärlighet och nykterhet är en självklarhet
Ett glatt humör
Vi erbjuder:
Lön enligt kollektivavtal
Boende
Trevliga kollegor i en storslagen fjällmiljö
Drömmen för friluftsälskaren
En seriös arbetsgivare
Ort: Venabygd
Omfattning: Sommarsäsong med start i april, och med möjlighet för en tillsvidaretjänst
Uppstart: April 2024
Varmt välkommen med din ansökan!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"