Kockar till Golfbaren sommaren 2024
15 Mar 2024
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Golfbaren driver flera sommarrestauranger med minigolfbanor i Stockholmsområdet.
Sommarsäsongen närmar sig och därför behöver vi förstärkning av nya härliga medarbetare mellan april-september.
Vi på Golfbaren lägger stor vikt vid helheten där hygien, inköpslogistik och samarbete är av lika stor betydelse som själva matlagningen.
Som kock på Golfbaren jobbar du så väl självständigt som i ett team på respektive anläggning. Vi jobbar i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är värdefulla egenskaper i vår service. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och följa egna arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.
Då vår verksamhet bygger på möten och kommunikation mellan så väl gäster som kollegor så kräver vi mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig dialog på svenska och helst även engelska. Körkort är inget krav, men meriterande.
Arbetstiden varierar och vi jobbar med individuella scheman, där våra öppettider under sommaren normalt är mellan kl. 11:00-22:00 alla dagar i veckan. Tjänsten vi erbjuder är en 50-100% anställning april-september med högsäsong under juni-augusti och enstaka dagar/timmar och helger april och september. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal.
För mer info om Golfbaren titta in på www.golfbaren.se
Hoppas vi ses!
OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar prioriteras!
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"