Kockar till Golfbaren sommaren 2024
15 Mar 2024
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Golfbaren driver flera sommarrestauranger med minigolfbanor i Stockholmsområdet.
Sommarsäsongen närmar sig och därför behöver vi förstärkning av nya härliga medarbetare mellan april-september.
Vi på Golfbaren lägger stor vikt vid helheten där hygien, inköpslogistik och samarbete är av lika stor betydelse som själva matlagningen.
Som kock på Golfbaren jobbar du så väl självständigt som i ett team på respektive anläggning. Vi jobbar i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är värdefulla egenskaper i vår service. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och följa egna arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.
Då vår verksamhet bygger på möten och kommunikation mellan så väl gäster som kollegor så kräver vi mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig dialog på svenska och helst även engelska. Körkort är inget krav, men meriterande.
Arbetstiden varierar och vi jobbar med individuella scheman, där våra öppettider under sommaren normalt är mellan kl. 11:00-22:00 alla dagar i veckan. Tjänsten vi erbjuder är en 50-100% anställning april-september med högsäsong under juni-augusti och enstaka dagar/timmar och helger april och september. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal.
För mer info om Golfbaren titta in på www.golfbaren.se
Hoppas vi ses!
OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar prioriteras!
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"