KOCKAR TILL SOMMARSÄSONGEN PÅ HOTEL TYLÖSAND
11 Mar 2024
På Hotel Tylösand behöver man inte välja mellan fun och fine dining. Allt som tillagas har inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass. Under sommarsäsongen öppnar vi upp våra fyra, innovativa och högklassiga restauranger som erbjuder allt ifrån magnifik symfoni till het rock’n’roll.
På Hotel Tylösand behöver man inte välja mellan fun eller fine dining. Under sommarsäsongen öppnar vi upp våra fyra innovativa och högklassiga restauranger som erbjuder allt från en magnifik symfoni till glödhet rock’n’roll. Allt med inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass.
Här är våra fyra restauranger:
Restaurang Tylöhus – klassisk svensk à la carte-meny med inspiration från det franska köket, på vårt vis.
Bettans Bar - sushi, skaldjur och asiatisk fusion där vi skapar nya konstfulla smaksensationer med det asiatiska köket och havets läckerheter som vägledare.
Leif’s Bar & Grill – högkvalitativa grillrätter med influenser från Medelhavet och exklusiva stenugnsbakade pizzor i en rustik och avspänd miljö.
Titus Tapas – vår version av det spanska kökets läckraste smårätter med inspiration och smaker från hela världen.
Vill du arbeta i denna spännande och kreativa miljö?
Vi söker kockar med relevant yrkesvana: souschefs, à la carte-kockar, ansvariga kockar för köksluckan, grillkockar, frukostkockar, sushikock och pizzabagare.
Ett krav för samtliga tjänster är relevant arbetslivserfarenhet, kvalitetsmedvetenhet och förmåga att leverera på hög nivå i alla situationer. Vi ser att du är stresstålig, flexibel och givetvis har ett genuint intresse för matlagning. Du är noggrann, ambitiös, positivt lagd och har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av mångkulturell matlagning, gärna i internationell miljö, är meriterande.
Tjänsterna innefattar både tidsbegränsade anställningar, tillsvidare och extra vid behov. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger och det finns stora möjligheter till förlängning.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
1-2 års erfarenhet
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"