Kockar till Sveriges första högfjällshotell
14 Mar 2024
Fjällnäs erbjuder totalt 41 rum och 93 bäddar fördelade på 6 byggnader, alla i anslutning till Fjällnäs huvudbyggnad Näset. I Näset finns våra lounger och vår restaurang där vi serverar frukost, lunch, Fjällnäs Middagsmeny. Vi blandar det moderna köket med fjällets smaker och låter råvarorna stå i centrum. Vi söker alltid efter hög kvalité, helst från lokala producenter och gärna ekologiska för att skapa ett Nordiskt kök med traditioner.
För mer information om hotellet, besök gärna fjallnas.se
Teamet i vårt kök söker fler kockar. Här arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett restaurangkök. Vi serverar frukost, lunch och en trerätters middag varje dag. Det är högst meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete som kock eller har en pågående eller avslutad restaurangutbildning. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är effektiv samtidigt som du har förmåga att behålla en positiv inställning både gentemot kollegor samt gäster när vi har som mest att göra. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är en självklarhet och något du finner lärorikt.
Vi ser att du är en person som:
• Har köksutbildning och/eller erfarenhet inom branschen
• Har ett verkligt intresse för service, mat & dryck.
• Förstår att samarbete och laganda skapar värde för gästen och dig själv. Vi respekterar och hjälper varandra oavsett kunskapsnivå.
• Är engagerad och gillar att ta initiativ.
• Talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift.
Möjlighet till förlängning finns.
Vi erbjuder både heltid och deltidsanställningar.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"