Kockbiträde 75 % Tillsvidaretjänst på Hemgården i Fåker
11 Mar 2024
Vi söker dig som vill vara med och bidra till ett gott liv och ett bättre Östersund genom att erbjuda bästa möjliga måltider för våra gäster.
Måltidsservice är en sektor i Östersunds kommun. Vi tillagar frukost, lunch, mellanmål till förskolor, skolor och äldreboende.I sektorn ingår ca.85 kök. Både tillagningskök, mottagningskök och serveringskök som är indelade i 7 områden. Hos oss möter du kockar och biträden som tillagar ca 11 000 måltider per dag. Enheten Brunflo/Fåker består av 25 st kockar och biträden, fördelat på 14 kök.
ARBETSUPPGIFTER
Som kockbiträde på Hemgården jobbar man i ett arbetslag på fyra personer. Det lagas frukost, lunch, middag och mellanmål till äldreboendet och även lunch till skolan och förskolan som utskick. I arbetsuppgifterna ingår alla uppgifter som finns i köket t.ex matlagning, specialkost, beställningar, dokumentation, diskning, städning m.m
I schemat ingår jobb var tredje helg.
KVALIFIKATIONER
- Kockutbildning eller motsvande erfarenhet som vi bedömmer likvärdig från arbete som kock eller biträde i minst två år där tillagning av mat ingått
- Goda kunskaper i livsmedelshygien och säker mat.
- Arbetet är fysiskt ansträngande med en del tunga lyft, så du bör ha god fysik.
Meriterande om du har:
- Erfarenhet av att jobba med offentliga måltider.
- Erfarenhet av liknande arbete och vana att jobba självständigt.
- Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom gott bemötande, service, lyhördhet, engagemang och god samarbetsförmåga.
- Erfarenhet av lönesystemet Heroma eller liknande system.
- Erfarenhet av att söka information på intranät.
- Erfarenhet av Teams
- Erfarenhet av kostdataprogram
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta kan bli aktuellt vid eventuell intervju.
Vi behöver få se utdrag från belastningsregistret så beställ gärna ett från polisen.
Vi vill också att ni har med legitimation vid en eventuell anställningsintervju.
Rekrytering sker löpande.
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"