Kokerska/kock till Finjagården (sommarvikariat)
13 Mar 2024
Vi söker Dig som är engagerad, kreativ och kan ta ansvar. Du behöver ha förmåga att samarbeta och ha sinne för noggrannhet och struktur. Viktigt att du är lyhörd och har lätt att lära dig nya saker. Du erbjuds arbeta i ett team som har ett stort engagemang och hög kompetens. Du måste ha fyllt 18 år. Erfarenhet av arbete i kök är meriterande.
I arbetsuppgifterna ingår att förbereda inför frukost, lunch, fika och kvällsmat samt efterarbetet som disk och städ. All mat lagas från grunden och vi har ett kök med mycket specialkost. Du behöver ha grundläggande kännedom om kost och livsmedel samt vara mycket stresstålig och problemlösningsfokuserad. Du behöver vara snabb och kreativ, vi går mycket på den personliga lämpligheten vid en anställning. Du som person behöver ha en välutvecklad socialkompetens, vara öppen för feedback och ha lätt för att lära dig nya saker.
Du erbjuds att arbeta tillsammans med ett positivt, kreativt och glatt gäng som lägger sin själ i maten och som anser att "En måltid är så mycket mer än mat". Finjagården ligger i en vacker och lantlig miljö med mycket nära till naturen.
Rekryteringen sker kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan. CV och personligt brev är ett krav för att ansökan ska hanteras.
Övrigt:
Vi söker dig som vill arbeta i vårt storkök på ett sommarvikariat (ca v.24-33). Arbetstiderna är förlagda dagtid mån-fre samt helger.
All rekrytering sker via mail till: [email protected]
Märk din ansökan med SOMMAR KÖK
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"