Köksansvarig för frukost på Ystad Saltsjöbad
11 Mar 2024
Vi har många olika kök på Ystad Saltsjöbad, men med en gemensam närmare - passionen för riktigt bra mat. Det är alltid nummer ett. Spänn bältet och följ med oss på en resa till pastalandet Italien, flyg norrut till Côte d’Azur för en knäckig Crème Brûlée för att sedan surfa över Atlanten och Hawaii för en perfekt poké bowl. Allt inom 500 meters avstånd från varandra.
Nu söker vi en morgonpigg Kock som vill axla ansvaret för vår fantastiska frukost!
Vi söker dig med en passion för matlagning som vet att tillsammans är nyckeln till framgång. Du kommer leda ett team på ca 3-4 kockar och samarbeta med restaurangen för att ge våra gäster den bästa starten på dagen. Tjänsten är förlagd i drift både vardagar, helg och högtider med enstaka adminpass för schemaläggning.
Vi söker dig som är trygg i köket och har ett par års erfarenhet som kock. Har du tidigare jobbat som frukostkock och/eller i en ledande position är detta starkt meriterande.
Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en arbetsplats som alltid vill lite mer. Tillsammans skapar vi upplevelser i världsklass där mat och dryck har en central roll. Vi är också en arbetsgivare som vet att när du mår som bäst, presterar du som bäst - därför ser vi till att du blir inspirerad och ger dig goda förutsättningar att skapa magi i våra kök.
Om tjänsten
Tjänsten är på 100% med tillträde omgående eller enligt överenskommelse
Tjänsten går att söka fram till den 31 mars men vi kan komma att kalla dig till intervju innan sista ansökningsdag så vi ser fram emot din ansökan redan idag!
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"