Köksbiträde / Kallskänka
18 Mar 2024
Vi söker en positiv och engagerad kollega med genuint matintresse som vill leverera smakupplevelser till våra gäster.
Sköta beställningar
Tillredning samt förberedning av à la carte meny, luncher och catering
Tillredning av salladsbufféer, förrätter och desserter
Bakning av bröd
Dessa uppgifter samt mycket annat som krävs i ett kök.
I restaurangarbete är det nödvändigt att alla anställda arbetar skift både lunch, kväll och helger.
La Locandiera har funnit sedan 2013 och är beläget i centrala Jönköping. Vi erbjuder våra gäster rätter från olika delar av Italien. Vi erbjuder konferens och äffarslunch måndag till törsdag samt varje fredag vi har lunchbuffé. På fredagar dukar vi om till "after work" som är en av stans populäraste. Vi har även "a la carte" alla vardagar från kl 16.00 och lördag från kl 12.00. Söndag restaurangen är stängt. Vi värderar våra gäster högt och vill ge dem god mat med fina råvaror och bra service. Just nu satsar vi på catering och kan erbjuda god mat vid olika tillställningar.
Restaurangen har alkoholserveringstillstånd.
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"