Köksbiträde Råvara Luleå Centrum
13 Mar 2024
På Råvara serverar vi sushi, poké och hälsorätter som vi lagar från grunden. Vi gör det snabbt och enkelt för våra gäster att äta god och nyttig mat både till lunch och middag. Vi finns i Luleå, Boden, Piteå och Skellefteå.
På Råvara arbetar vi nära kollegor och gäster, stundtals i högt tempo. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att jobba hos oss, vi utbildar på plats. För oss är det viktigt att fortsätta stärka våra team med personer som har mycket energi och lätt till skratt, som framförallt delar vår vision om hälsosam och tillsatsfri mat.
Hos oss får du lära dig allt från hur man gör sushiris och makirullar på bästa sätt till hur man förbereder rostade rotfrukter, dressingar, marinader och grönkålschips till våra populära hälsorätter. Vi anställer löpande och är bundna till kollektivavtal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"