Köksbiträde, timvikarie
18 Mar 2024
Då söker vi dig för timvikariat vid ordinarie personals frånvaro!
Habo Kost lagar och serverar mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg.
Vi driver även Restaurang Kärrsliljan. På vardagar tillagas ca 1800 portioner mat, fördelat på våra olika kunder och flera olika rätter varje dag.
ARBETSUPPGIFTER
Arbete i centralkök och/eller på mottagningskök på skolor och förskolor.
Alla förekommande sysslor i ett storkök/mottagningskök
Vikarieplanering sker via vårt bokningssystem, Time Care Pool. Du arbetar på timme vid ordinarie personals frånvaro.
Vi jobbar dagtid. Helgarbete förekommer. Största behovet av timvikarier finns på vardagarna.
KVALIFIKATIONER
Utbildning eller erfarenhet av arbete som köksbiträde. Det hanteras dagligen specialkoster och där krävs det utbildning eller god arbetserfarenhet.
Alla skrivna instruktioner och all annan kommunikation sker på svenska så vi vill att du talar och förstår svenska väl.
Körkort och bil är ett plus, då vissa mottagningskök ligger utanför centrala Habo.
ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.
Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"