Köksbiträde, timvikarie
18 Mar 2024
Då söker vi dig för timvikariat vid ordinarie personals frånvaro!
Habo Kost lagar och serverar mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg.
Vi driver även Restaurang Kärrsliljan. På vardagar tillagas ca 1800 portioner mat, fördelat på våra olika kunder och flera olika rätter varje dag.
ARBETSUPPGIFTER
Arbete i centralkök och/eller på mottagningskök på skolor och förskolor.
Alla förekommande sysslor i ett storkök/mottagningskök
Vikarieplanering sker via vårt bokningssystem, Time Care Pool. Du arbetar på timme vid ordinarie personals frånvaro.
Vi jobbar dagtid. Helgarbete förekommer. Största behovet av timvikarier finns på vardagarna.
KVALIFIKATIONER
Utbildning eller erfarenhet av arbete som köksbiträde. Det hanteras dagligen specialkoster och där krävs det utbildning eller god arbetserfarenhet.
Alla skrivna instruktioner och all annan kommunikation sker på svenska så vi vill att du talar och förstår svenska väl.
Körkort och bil är ett plus, då vissa mottagningskök ligger utanför centrala Habo.
ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.
Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"