Kökspersonal sökes till Montessoriförskolan Bokhultet
19 Mar 2024
Varje förskola har en "egen köksa" som dagligen ansvarar för livsmedelshantering, beställer digitalt livsmedelsleveranser, följer upp och dokumenterar systematiskt aktuella egenkontroller, ansvarar för anpassad kost, tar hand om den dagliga disken och är en värdefull medarbetare för att förskolans barn och pedagoger ska uppleva den goda maten, som levereras från universitetets kök, på bästa sätt och med montessoripedagogiken i varje måltid.
Vår köksa på Montessoriförskolan Bokhultet har fått annat arbete och vi söker nu hennes ersättare från och med 4 augusti. Det är en tillsvidareanställning (med provanställning på 6 månader) och omfattningen är 70%, fördelat på fem dagar per vecka.
Vi är alla anställda i föreningen vilket innebär att du erbjuds placering i det kök du är behövlig.
Samarbetet mellan våra förskolor är en viktig förutsättning för att stå stabila och utvecklas på alla plan. Du kommer att ingå i "Köksgruppen" där kökspersonalen träffas och diskuterar förbättringsområden och delar tips med varandra och ledningen.
VIM:s förväntningar på alla medarbetare är att;
vara nyfiken på montessoripedagogiken och vilja utbilda sig för att lära sig mer.
uppskatta engagerade och motiverade kollegor.
uppskatta att få ta ansvar och vara delaktig.
vara flexibel och öppen för nya situationer.
vara trygg, lugn, lyhörd och lågmäld.
tycka om människor och visa respekt.
vilja vara med och forma framtiden - våra barn vi har idag!
Vi lägger stor vikt vid att skapa en harmonisk och stressfri miljö och är medvetna om vår betydelse som förebilder och vi värnar om ett varmt och positivt samarbetsklimat.
Alla medarbetare i köken har schemalagd arbetstid, kontinuerlig fortbildning och medverkan på APT för att få rätt förutsättningar att erbjuda varje barn god utbildning i förskolan.
Alla medarbetare har kostnadsfria, pedagogiska luncher, arbetskläder och friskvårdsbidrag.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering så hjärtligt välkommen med din ansökan!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"