Kökspersonal sökes till Montessoriförskolan Bokhultet
19 Mar 2024
Varje förskola har en "egen köksa" som dagligen ansvarar för livsmedelshantering, beställer digitalt livsmedelsleveranser, följer upp och dokumenterar systematiskt aktuella egenkontroller, ansvarar för anpassad kost, tar hand om den dagliga disken och är en värdefull medarbetare för att förskolans barn och pedagoger ska uppleva den goda maten, som levereras från universitetets kök, på bästa sätt och med montessoripedagogiken i varje måltid.
Vår köksa på Montessoriförskolan Bokhultet har fått annat arbete och vi söker nu hennes ersättare från och med 4 augusti. Det är en tillsvidareanställning (med provanställning på 6 månader) och omfattningen är 70%, fördelat på fem dagar per vecka.
Vi är alla anställda i föreningen vilket innebär att du erbjuds placering i det kök du är behövlig.
Samarbetet mellan våra förskolor är en viktig förutsättning för att stå stabila och utvecklas på alla plan. Du kommer att ingå i "Köksgruppen" där kökspersonalen träffas och diskuterar förbättringsområden och delar tips med varandra och ledningen.
VIM:s förväntningar på alla medarbetare är att;
vara nyfiken på montessoripedagogiken och vilja utbilda sig för att lära sig mer.
uppskatta engagerade och motiverade kollegor.
uppskatta att få ta ansvar och vara delaktig.
vara flexibel och öppen för nya situationer.
vara trygg, lugn, lyhörd och lågmäld.
tycka om människor och visa respekt.
vilja vara med och forma framtiden - våra barn vi har idag!
Vi lägger stor vikt vid att skapa en harmonisk och stressfri miljö och är medvetna om vår betydelse som förebilder och vi värnar om ett varmt och positivt samarbetsklimat.
Alla medarbetare i köken har schemalagd arbetstid, kontinuerlig fortbildning och medverkan på APT för att få rätt förutsättningar att erbjuda varje barn god utbildning i förskolan.
Alla medarbetare har kostnadsfria, pedagogiska luncher, arbetskläder och friskvårdsbidrag.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering så hjärtligt välkommen med din ansökan!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"