Kreativ och nyfiken Kock
19 Mar 2024
Vi lagar all mat från grunden av säsongsanpassade råvaror. Våra sällskap förbeställer allt och hela sällskapet väljer samma meny med undantag för allergier/specialkost.
Vi söker nu förstärkning i köket av ytterligare en kock. Till början ett vikariat på 70% till siste decembert med möjlighet till förlängning.
Du ska vara kreativ, nyfiken och ha ett stort matintresse samt ha erfarenhet som kock sedan tidigare.
Varierad arbetstid med kvälls och helgjobb förekommer.
Du måste ha körkort och tillgång till bil då det är enda kommunikationssättet.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig.
Vänligen respektera att vi endast önskar seriösa utbildade sökare.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"