Liberdade i Stockholm söker Hovmästare med vinkunskap
15 Mar 2024
Hos oss ska du känna dig som hemma och vi tummar inte på servicen som är kunskapsdriven och från hjärtat. Vi har en matsal, en bar och två chambre séparée. Det är samma sköna vibe rakt igenom. Här finns något för alla smaker och tillfällen.
Namnet Liberdade står för frihet och öppnade 2019.
VI erbjuder en modern bistromeny med en twist, med älskade bistrorätter kryddade med Liberdades signaturrätter.
Vi har över hundra sittplatser fördelat på matsal och bar. I vår stora bardel finns det platser för både en cocktail eller en bit mat.
Liberdade söker nu en erfaren medarbetare med stor passion för gästen, maten och vinet. Om du är utåtriktad, har en passion för service och van vid högt tempo så kommer du trivas hos oss. Du vill att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd och håller hög kvalitet och servicenivå
Om tjänsten:
Som hovmästare är du ofta första ansiktet gästen möter. Du ser till att servicen och atmosfären är på topp, har god kommunikation mellan alla medarbetare och gäster. Du kommer guida gästen när det gäller vin och dryck i kombination med mat samt servering. Ansvarig över vinlista och annan dryck samt inventering. Delar med dig av kunskap till dina medarbetare, leder teamet så att ni har hög kvalitet och servicenivå i samarbete med restaurangchef.
Vi erbjuder en varierande, rolig och flexibel arbetsplats
Krav och meriterande:
Du har minst 5 års erfarenhet av hov, servering och dryck
God kunskap i dryck
Ledarskapserfarenhet
Sommelierutbildning är meriterande
Anställning:
Tjänsten är på heltid med inledande provanställning. Arbetstider är kvällar och helger (öppet tis-lör) Ledig söndagar och måndagar. Individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Tillträde:
Vi hanterar ansökningarna löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tänker oss start i augusti men kan bli tidigare enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att söka via Cheffle redan i dag!
5 års erfarenhet eller mer
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"