Liberdade i Stockholm söker Hovmästare med vinkunskap
15 Mar 2024
Hos oss ska du känna dig som hemma och vi tummar inte på servicen som är kunskapsdriven och från hjärtat. Vi har en matsal, en bar och två chambre séparée. Det är samma sköna vibe rakt igenom. Här finns något för alla smaker och tillfällen.
Namnet Liberdade står för frihet och öppnade 2019.
VI erbjuder en modern bistromeny med en twist, med älskade bistrorätter kryddade med Liberdades signaturrätter.
Vi har över hundra sittplatser fördelat på matsal och bar. I vår stora bardel finns det platser för både en cocktail eller en bit mat.
Liberdade söker nu en erfaren medarbetare med stor passion för gästen, maten och vinet. Om du är utåtriktad, har en passion för service och van vid högt tempo så kommer du trivas hos oss. Du vill att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd och håller hög kvalitet och servicenivå
Om tjänsten:
Som hovmästare är du ofta första ansiktet gästen möter. Du ser till att servicen och atmosfären är på topp, har god kommunikation mellan alla medarbetare och gäster. Du kommer guida gästen när det gäller vin och dryck i kombination med mat samt servering. Ansvarig över vinlista och annan dryck samt inventering. Delar med dig av kunskap till dina medarbetare, leder teamet så att ni har hög kvalitet och servicenivå i samarbete med restaurangchef.
Vi erbjuder en varierande, rolig och flexibel arbetsplats
Krav och meriterande:
Du har minst 5 års erfarenhet av hov, servering och dryck
God kunskap i dryck
Ledarskapserfarenhet
Sommelierutbildning är meriterande
Anställning:
Tjänsten är på heltid med inledande provanställning. Arbetstider är kvällar och helger (öppet tis-lör) Ledig söndagar och måndagar. Individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Tillträde:
Vi hanterar ansökningarna löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tänker oss start i augusti men kan bli tidigare enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att söka via Cheffle redan i dag!
5 års erfarenhet eller mer
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"