Öresundslinjen söker erfarna och passionerade kockar
19 Mar 2024
Som kock på ÖRESUNDLSINJEN får du:
Möjligheten att utveckla din kreativitet i en dynamisk köksmiljö
En engagerad och positiv arbetsplats som värdesätter innovation och innovation
Ett brett utbud av personalförmåner, inklusive en värld av rabattavtal, dietprogram etc.
Erfaren kock och engagerad lagspelare
Du är utbildad kock och har gedigen erfarenhet och kompetens från varmköket. Som person är du utåtriktad och positiv, och du är en engagerad lagspelare som förstår vikten av en väl fungerande kommunikation. Du är en passionerad kock som trivs i köket, är innovativ och vågar experimentera med nya smaker.
Du kommer att ha din dagliga promenad på vår dagfärja Tycho Brahe, där du kommer att ha varierande arbetstider (dag-, kvälls- och helgskift). Vi har vår hemmahamn i Helsingör, varför det är en fördel om du bor i eller runt Helsingör.
Är du redo att sätta din prägel på vårt kök?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del av oss! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och avslutar processen när rätt kandidat har nått hamn, så ansök idag snarare än i morgon.
Alla kvalificerade personer oavsett ålder, kön, religion och etnicitet är välkomna att söka tjänsten. Det är dock ett krav från myndigheterna att du kan prata skandinaviska.
Om du har några frågor om jobbet är du välkommen att kontakta OBS Manager Mattias Olsson på mail [email protected].
Om Molslinjen A/S
Rederiet Molslinjen A/S driver ALSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, FANØLINJEN, LANGELANDSLINJEN, MOLSLINJEN, SAMSØLINJEN och ÖRESUNDSLINJEN (tidigare ForSea).
Vi har skapat en arbetsplats som erbjuder våra ca 2.000 medarbetare en spännande vardag, där en informell ton, hög professionalism och frihet under ansvar går hand i hand.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"