Öresundslinjen söker erfarna och passionerade kockar
19 Mar 2024
Som kock på ÖRESUNDLSINJEN får du:
Möjligheten att utveckla din kreativitet i en dynamisk köksmiljö
En engagerad och positiv arbetsplats som värdesätter innovation och innovation
Ett brett utbud av personalförmåner, inklusive en värld av rabattavtal, dietprogram etc.
Erfaren kock och engagerad lagspelare
Du är utbildad kock och har gedigen erfarenhet och kompetens från varmköket. Som person är du utåtriktad och positiv, och du är en engagerad lagspelare som förstår vikten av en väl fungerande kommunikation. Du är en passionerad kock som trivs i köket, är innovativ och vågar experimentera med nya smaker.
Du kommer att ha din dagliga promenad på vår dagfärja Tycho Brahe, där du kommer att ha varierande arbetstider (dag-, kvälls- och helgskift). Vi har vår hemmahamn i Helsingör, varför det är en fördel om du bor i eller runt Helsingör.
Är du redo att sätta din prägel på vårt kök?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del av oss! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och avslutar processen när rätt kandidat har nått hamn, så ansök idag snarare än i morgon.
Alla kvalificerade personer oavsett ålder, kön, religion och etnicitet är välkomna att söka tjänsten. Det är dock ett krav från myndigheterna att du kan prata skandinaviska.
Om du har några frågor om jobbet är du välkommen att kontakta OBS Manager Mattias Olsson på mail [email protected].
Om Molslinjen A/S
Rederiet Molslinjen A/S driver ALSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, FANØLINJEN, LANGELANDSLINJEN, MOLSLINJEN, SAMSØLINJEN och ÖRESUNDSLINJEN (tidigare ForSea).
Vi har skapat en arbetsplats som erbjuder våra ca 2.000 medarbetare en spännande vardag, där en informell ton, hög professionalism och frihet under ansvar går hand i hand.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"