Pas D'Art Stockholm söker servis
12 Mar 2024
Restaurangens utformning och inredning är signerad Martin Brudnizki. Martin står bakom klassiker som Flaggsviten på Grand Hôtel samt världskända Annabel’s och The Ivy Chelsea Garden i London.
Restaurangen levererar ett kreativt och unikt kök – fransk inspiration i botten tolkad men med svenska råvaror. I augusti öppnar vi återigen upp vår efterfrågade frukost och Café Gourmand vilket skapar ett fantastiskt flöde av gäster genom hela dygnet och en krog med en internationell puls.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av à la carte servering och behärskar att ta hand om en egen station. Du är en person med höga ambitioner, brinner för service och har passion för yrket. För denna tjänst krävs det att du är en tydlig lagspelare och är kommunikativ även vid ett högre tempo. För att trivas hos oss tycker du om att jobba efter ett varierande schema och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.
Vad innebär rollen som Servis?
I rollen som servis arbetar du i en levande och omväxlande arbetsmiljö med ett dedikerat matsalsteam som tillsammans eftersträvar att alltid erbjuda varje enskild gäst den bästa servicen.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms storstadspuls med kollegor som är lika serviceintresserade som du!
Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider vilket innebär att man arbetar dagtid, kvällar och helger.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
2-4 års erfarenhet
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"