Personal till Upplevelsemuseet för Påsklovet (och senare sommarlovet)
15 Mar 2024
Vi söker just nu glada och serviceorienterade personer som vill arbeta på Upplevelsemuseet.
Du behöver inte ha några förkunskaper, utan vi lär upp dig på plats. Det viktiga är att du är service minded och stresstålig. Tidigare jobb inom serviceyrken är meriterande, särskilt som servitör och liknande. Du behöver vara flytande i svenska och prata åtminstone hyfsad engelska.
OBS. Jobbet har mycket lite med restaurangbiträde att göra. Kategorierna på arbetsförmedlingens hemsida är något begränsade.
Arbetsbeskrivning:
Utöver att introducera besökarna till museet förväntas du genomföra vissa aktiviteter tillsammans med dem. En av aktiviteterna är att plocka upp och låta besökarna hålla i en levande jättesnigel. Detta är en nödvändig del av arbetet som du behöver kunna klara av (det är dock inte så läskigt som det låter, sniglarna är väldigt snälla och man vänjer sig snabbt).
Arbetstider:
Under påsklovet är arbetspassen ofta runt kl.10 - 16.30, med viss variation.
Det finns eventuellt möjlighet till att jobba lite även efter påsklovet och gör du ett bra jobb har du även förtur till att arbeta hos oss under sommarlovet!
Lön:
Lönen är 132 kr i timmen på vardagar och 147 kr i timmen på helgen. Du får utöver det semesterersättning på 12 % som kan betalas ut direkt tillsammans med lönen vid önskemål.
Ansökan:
Vänligen inkludera följande i din ansökan:
Vilka dagar kan du jobba under påsklovet? (fredagen 29:e mars - söndagen 7:e april). Sök endast om du kan jobba minst 5 dagar under perioden.
Var bor du? (Skriv område, inte adress).
Skriv någon rad om varför du tror att du är rätt för jobbet.
Bifoga ditt CV
Adress:
Vi finns på Arenaslingan 3, vid Globen i södra Stockholm.
Rekrytering sker löpande.
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"