Personal till Upplevelsemuseet för Påsklovet (och senare sommarlovet)
15 Mar 2024
Vi söker just nu glada och serviceorienterade personer som vill arbeta på Upplevelsemuseet.
Du behöver inte ha några förkunskaper, utan vi lär upp dig på plats. Det viktiga är att du är service minded och stresstålig. Tidigare jobb inom serviceyrken är meriterande, särskilt som servitör och liknande. Du behöver vara flytande i svenska och prata åtminstone hyfsad engelska.
OBS. Jobbet har mycket lite med restaurangbiträde att göra. Kategorierna på arbetsförmedlingens hemsida är något begränsade.
Arbetsbeskrivning:
Utöver att introducera besökarna till museet förväntas du genomföra vissa aktiviteter tillsammans med dem. En av aktiviteterna är att plocka upp och låta besökarna hålla i en levande jättesnigel. Detta är en nödvändig del av arbetet som du behöver kunna klara av (det är dock inte så läskigt som det låter, sniglarna är väldigt snälla och man vänjer sig snabbt).
Arbetstider:
Under påsklovet är arbetspassen ofta runt kl.10 - 16.30, med viss variation.
Det finns eventuellt möjlighet till att jobba lite även efter påsklovet och gör du ett bra jobb har du även förtur till att arbeta hos oss under sommarlovet!
Lön:
Lönen är 132 kr i timmen på vardagar och 147 kr i timmen på helgen. Du får utöver det semesterersättning på 12 % som kan betalas ut direkt tillsammans med lönen vid önskemål.
Ansökan:
Vänligen inkludera följande i din ansökan:
Vilka dagar kan du jobba under påsklovet? (fredagen 29:e mars - söndagen 7:e april). Sök endast om du kan jobba minst 5 dagar under perioden.
Var bor du? (Skriv område, inte adress).
Skriv någon rad om varför du tror att du är rätt för jobbet.
Bifoga ditt CV
Adress:
Vi finns på Arenaslingan 3, vid Globen i södra Stockholm.
Rekrytering sker löpande.
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"