Pizzabagare - Sinus, Öland
19 Mar 2024
När vi jobbar så jobbar vi hårt men vi tycker också att det är viktigt att man har kul! Vi tror på att glad personal genererar glada gäster! Vi brinner för service och vi vill hitta dig som strävar efter att utvecklas och lära dig massa nytt! Vilja och mod övervinner erfarenhet anser vi.
Haka på, skratt utlovas!
Varaktighet:
Lång säsong: 20 juni - 11 augusti
Kort säsong: 1 juli - 4 augusti
Varierade arbetstider utspritt på kväll/dag/helg/vardagar
75% -100%
Förkunskap:
Du har jobbat som pizzabagare tidigare, minst ett år.
Du kommer att genomgå en serviceutbildning den 20/6 på plats.
För att söka tjänsten bör du:
- älska att jobba med människor
- vara positiv och ha ett glatt humör
- vara stark i kommunikation och samarbete
- gilla att jobba självständigt och i grupp
- ha ett öga för detaljer och att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
- gilla att jobb i högt tempo
- Kunna samarbeta, på Sinus arbetar vi över gränserna och hjälper varandra
Denna tjänst innebär följande:
Här söker vi en medarbetare till pizzaköket där du tillsammans med dina kollegor och varmköket ser till att matupplevelsen är på topp. Du ska kunna hålla många bollar i luften då arbetet innefattar mat både inhouse och på take away i ett mycket högt tempo under högsäsong. Att arbeta i köket på sinus är fysiskt krävande och kräver att du är uthållig både mentalt och fysiskt när bongarna sprutar och fritöserna går varmt!
Lön enligt kollektivavtal.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"