Receptionist till Sommarsäsong
19 Mar 2024
Vi ligger på bästa läge precis vid havet längs strandpromenaden i Hudiksvalls hamn.
Du som söker ska ha ett brinnande intresse för branschen.
Referenser är ett krav
Du som söker måste vara över 18år.
Vi söker en glad och positiv person som vet hur man lägger i en extra växel , hugger i där det behövs , ställer upp för gäster och arbetskamrater och gör det med glimten i ögat.
Strandpiren är stans nya hotell vid vattnet längs strandpromenaden.
Vi har 28 hotellrum, 30 gästhamnsplatser, 2 konferensrum, matsal med 100 sittplatser samt stor uteservering.
Hotellet är öppet alla dagar året runt.
Tjänsten innebär:
Kassahantering
Ta emot bokningar
Administrativt arbete
Genomgång av bokningslistor
Konferenshantering
Arbete med merförsäljning
Kunskaper om hotellets rutiner
Du som ska arbeta i vår reception bör gärna ha erfarenhet av liknande arbeten.
Du ska vara van att arbeta i olika bokningsprogram samt ha hantera både Svenska och engelska i både tal och skrift.
Du ska vara flexibel och även kunna sköta våra konferenslokaler.
Kunskaper inom alkoholservering är en fördel då vi har en bar i receptionen.
Du ska hantera administrativt arbete som fakturering, förskottsbetalning, genomgång av listor m.m
Arbetstiderna innefattar dagtid samt kväll och vissa helger.
Referenser krävs.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"