Restaurang Sailor söker kockar
15 Mar 2024
Restaurang Sailor är belägen i Oxelösunds fiskehamn ute på piren omgärdad av havet.
Restaurangen har nyligen genomgått en omfattande renovering och vi är glada att kunna starta upp säsongen i dessa unika lokaler. Vi har 70 platser inomhus och 140 utomhus och i anslutning till restaurangen har vi gästhamn, stugor för uthyrning samt ställplatser för husbilar. Vi har åretruntöppet men under högsäsong mångdubblas antalet gäster.
Under lågsäsong serverar vi dagens lunch samt á la carte under helger och vissa kvällar. Under högsäsong har vi en varierad á la carte-meny under dag- och kvällstid.
Vi letar efter dig som kan och gillar att arbeta i högt tempo och som antingen har erfarenhet av liknande arbete eller har lätt för att lära dig nya uppgifter och kan jobba självständigt. Du är ordningsam och arbetar med snyggt omkring dig, och trivs med att arbeta i en miljö där alla hjälps åt för att ge gästen en bra restaurangupplevelse!
Arbetstiderna varierar, men våra öppettider är under högsäsong alla dagar 11.30-22.00.
Du kommer att jobba i ganska litet men glatt köksgäng, arbetsuppgifterna innefattar både prepp och service och allt däremellan.
Vi söker kockar ganska omgående för säsongen men möjlighet finns också att fortsätta i höst för rätt person om så önskas. För att fylla upp med timmar under lågsäsong är viss serveringsvana positivt.
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Vid frågor går det bra att ringa restaurangen på telefonnummer 0155-317 92
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"