Restaurangbiträde till Italienskt koncept
11 Mar 2024
Vi söker en person som har ett stort intresse för mat och matlagning och som dessutom gillar att stå i servering och ta emot gästerna i kassan. Rollen kommer att vara delvis i kök som kökspersonal och devis som restaurangbiträde och vi vill att ditt intresse för båda positionerna ska vara lika lockande!
Tidigare erfarenhet är naturligtvis meriterande men det viktigaste är en härlig attityd och glädje!
Du som söker jobb hos oss älskar att ta hand om våra kunder och ge dom en trevlig upplevelse när dom handlar hos oss. Du är beredd på ett högt tempo (det är mycket folk på centralen...) och inser att du själv kan påverka väldigt mycket genom din inställning och attityd till jobbet.
Vi erbjuder villkor enligt kollektivavtal (vi är självklart anslutna) och utvecklingsmöjligheter för dig som har rätt inställning.
Vi anställer efter hand, tveka inte att skicka in din ansökan eller tipsa din kompis!
Läs mer på Portavia.se
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"