Ricordi i Stockholm söker Servis personal
13 Mar 2024
Hantverket är i fokus och vi sätter stor stolthet i vår färska pasta som knådas dagligen. Menyn har till viss del tagit inspiration från den italienska kusten med dess pulserande ljusa och uppfriskande smaker.
Här finns en stor mängd mozzarella och krämfylld burrata, tartarer och lättare fisk- och grönsaksrätter. En annan favorit är förstås vår surdegspizza med sin historia i Rom. Vi bakar den på italienskt mjöl, både som bianco och rosso och toppar med de bästa råvaror vi kan hitta.
Ricordi i Stockholm söker medarbetare i matsalen
Som servitör/servitris hos oss så har du stort ansvar för servicen i restaurangen.
I rollen ska du vara utåtriktad och gilla högt tempo.Du ska gärna ha erfarenhet med dig sedan tidigare och tycka om den kontakt med gäster och medarbetare som rollen omfattar.
God kommunikations- och organisationsförmåga är önskvärt.
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av á la carte servering.
Vinkunskap är ett plus!
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
2-4 års erfarenhet
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"