Servering till Sjöbris
13 Mar 2024
Nu söker vi fler till serveringen inför vår -och sommarsäsongen.
75-100% tjänst från juni, juli & augusti med chans till förlängning. Start enligt överenskommelse.
OM JOBBET
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
Att jobba inom serveringen innebär att kunna rekommendera passande dryck till vår mat, att kunna vara säljande på ett positivt sätt så att gästen får en upplevelse utöver det förväntade.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!
Tidigare erfarenhet i servering är ett krav, där man tar beställning vid bordet och rekommenderar passande dryck till maten. Har du inte tidigare erfarenheter inom servering, vänligen sök vår tjänst som FOODRUNNER istället.
Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en del i vårt härliga gäng!
Märk din ansökan med servering eller foodrunner beroende vilken tjänst du söker.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"