Serveringspersonal
13 Mar 2024
Du är en driven medarbetare med serveringsvana som trivs i en miljö där det är fart och fläkt. Du är nyfiken, värnar om miljön och gillar mat och dryck. Hållbarhet är viktigt för dig. Du tycker om att arbeta med människor, värnar om gästen och din arbetsplats. Du har minst två års yrkeserfarenhet.
Våra gäster besöker oss veckans alla sju dagar, både dag och kväll. Restaurangens ordinarie öppettider är kl 11-16 men vi har både konferensgäster och andra arrangemang såsom bröllop, minnesstunder och event övriga tider samt under helger. Detta innebär att du även arbetar kvällar och helger enligt schema.
Vi söker serveringspersonal både till en tillsvidareanställning men även extrapersonal för en tidsbegränsad anställning med timlön. Tillsvidareanställningen är på heltid (38 timmar 45 min/vecka), men i timanställningen kan omfattningen variera utifrån önskemål. Vi ser gärna att du kan börja omgående.
ATT JOBBA PÅ KAFFEHUS OCH KROG
Vår starka tro är att vi kan vara med och skapa förändring genom att servera mat och dryck som tar hänsyn till miljön. Vi söker dig som delar våra värderingar och ser värdet i att förmedla en smakupplevelse där naturen, platsen och relationen med producenten skapar det unika.
På Gunnebo Kaffehus och Krog arbetar vi ur ett långsiktigt och hållbart perspektiv med den egna trädgården och våra lokala producenter som resurs. För oss är det ett naturligt val att arbeta efter säsong med ekologiska råvaror. Tack vare det är vi KRAV-certifierade och uppnår den högsta graden i certifieringen.
I dagsläget erbjuder vi café och lunchverksamhet, konferens samt olika typer av evenemang såsom bröllop, företagsaktiviteter, kalas och minnesstunder.
OM GUNNEBO SLOTT OCH TRÄDGÅRDAR
Vi på Gunnebo erbjuder dig en trygg och härlig arbetsmiljö där kvalitet spelar huvudrollen. Här arbetar vi tillsammans och delar kunskap med varandra för att helhetsupplevelsen ska bli optimal för vår gäst. Genom nyfikenhet eftersträvar vi hela tiden att bli bättre och med tiden förändrar vi också arbetssätt. Vår gäst är allt ifrån någon som ätit sitt godaste bakverk eller lunch till någon som firar sitt livs största dag, till sorgens dag. Vad det än gäller är vår ambition att gästen ska ta med sig ett fint minne.
Med varsam hand förvaltas råvarorna i restaurangen på samma sätt som vi tar hand om trädgårdarna runt omkring slottet. Våra trädgårdsmästare förser oss med grönsaker och blommor odlade i köksträdgårdarna och vårt snickeri restaurerar och bistår med handgjort snickeri vid behov. Gunnebos värdeord är historisk trovärdighet, högklassigt hantverk och hållbar livsstil.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Vi hoppas att du tycker att detta låter lika kul som vi gör, hör gärna av dig på mejl om du vill veta mer.
Välkommen med din ansökan till [email protected] senast 2024-03-31, men gärna så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"