Serveringspersonal - flexibelt extrajobb, bestäm själv när du jobbar
13 Mar 2024
Då är det dig vi söker!
Kort om jobbet som Serveringspersonal:
Du kommer att jobba som bemanningspersonal ute hos vår kund och arbeta konferenser, festvåningar, event och restauranger, du väljer själv. Det kan stundtals kan vara långa avstånd och mycket att göra, varför snabba fötter är en värdefull egenskap. Merparten av uppdragen med oss är centralt i Stockholm, men det kan även förekomma arbetspass utanför stan.
Du får själv vara med och styra över ditt schema och du bestämmer själv hur mycket du vill och kan jobba. Oberoende av om dags-, kvälls- eller helgjobb passar dig bäst så finns fantastiska möjligheter att skräddarsy det perfekta schemat för dig.
Processen - Hur det funkar att jobba som bemanningspersonal i korthet
- När vi får in ett uppdrag skickar vi ut förfrågan till de konsulter i poolen som har passande profiler för uppdraget.
- Du som erbjuds uppdraget kan välja att tacka ja eller nej med ett enkelt knapptryck på telefonen. Tackar du ja schemaläggs du på passet och vi kontaktar dig för mer information om det specifika uppdraget.
- Du gör jobbet, med bravur såklart, rapporterar enkelt in dina timmar via vårt system och får sedan lönen utbetald till den 25e månaden efter utfört arbete. Oavsett vilket uppdrag du är ute på är Responsa din arbetsgivare och vi har kontinuerlig dialog inför, under och efter varje uppdrag för att stämma av så alla partner är nöjda.
Annonsen gäller för extrajobb, varför vi har som krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.
Vem är du?
Det viktigaste är inte ett långt CV utan personen bakom det, och det mest väsentliga för oss är en positiv inställning till arbetet och att du trivs i olika miljöer. Vi har alltid högt fokus på service och gott värdskap och tror att du som konsult också har det och brinner för mötet med människor. Vi ser ofta att våra mest uppskattade konsulter, och de som också oftast trivs bäst som bemanningspersonal, är alerta, självgående och förstår att flexibilitet och lyhördhet är a och o för att leverera ett gott värdskap - oavsett om rollen är riktad mot gäst eller mot kollegor och kund/uppdragsgivare.
Du behöver kunna klassiska serveringstekniker som bära tre tallrikar och servera dryck från bricka.
Om Responsa:
Vi bemannar primärt roller i mötet med gäst, med fokus på service och värdskap. Skriv gärna i din ansökan om du är intresserad av en eller flera olika typer av arbetsroller!
Vi som driver Responsa har lång egen erfarenhet från servicebranschen, primärt inom event, administration, kundservice och restaurang. Vi tror att detta ger oss en god förståelse både för kunderna, uppdragen, dig som konsult, ditt arbete och situation, och att detta är en stark nyckelfaktor för våra många lyckade matchningar.
Responsa har kollektivavtal, vi är måna om våra konsulters välmående, och förstår att det finns många anledningar till att man vill ha ett flexibelt extrajobb inom event, restaurang, hotell eller liknande.
Naturligtvis jobbar du alltid med marknadsmässig lön med OB-tillägg samt semesterersättning, och du är försäkrad genom oss på arbetet och kollektivavtalet.
Ansökan:
Vi behöver inget personligt brev av dig, svara i stället på frågorna i ansökningsformuläret. Bifoga också gärna ditt CV som PDF. Om du vill söka utan CV så beskriver du kortfattat din arbetslivserfarenhet i rutan "övriga uppgifter till rekryteraren". Ansökningarna bearbetas löpande och vi har ingen sista ansökningsdag.
Det mest väsentliga för oss är en positiv inställning till arbetet och att du trivs i olika miljöer. Det viktigaste är inte ett långt CV utan personen bakom det.
Låter det som det passar dig? Ansök idag!
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"