Serveringspersonal - Sommar & extra Kallskänken
19 Mar 2024
Vi söker dig som vill jobba extra under våren på helger och kvällar samt mellan 75%-90% under sommaren. Möjlighet till förläning av tjänsten för extrajobb finns även under hösten. I arbetet som serveringspersonal på Kallskänken ingår arbetsuppgifter så som att servera gäster, ta bordsbeställningar, kassaarbete, merförsäljning, lämna ut bufféer, blanda drinkar, checka in och ut hotellgäster på vårt hotell Hilda (12 rum), köra ut leveranser, fylla på varor m.m. Du behöver kunna hålla många bollar i luften helt enkelt!
Vill du bli en del av vårat serveringsteam på Kallskänken? Vem är du?
- Du är social och tycker om att jobba med gäster.
- Du tycker om att ge personlig service för att gästerna ska få en härlig upplevelse i vår restaurang och på vårt hotell.
- Du tycker om att ta ansvar och att arbeta ensam och i grupp.
- Merförsäljning är en naturlig del i ditt arbete.
- Du är stresstålig och flexibel i ditt arbete och har inga problem med att jobba i ett högt tempo.
- Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av servering/service.
- Du gillar lite trams på jobbet!
- Du pratar flytande svenska.
I tjänsten ingår arbete under kvällar och helger. Tjänsten börjar omgående med extraarbete/deltid under vissa kvällar och helger för att sedan övergå till 75-90% från början av juni till slutet av augusti. Möjlighet till förlängt deltidsarbete finns under hösten.
Vi är anslutna till kollektivavtal.
Lön enligt kollektivavtal.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"