Serveringspersonal, Terrassen
15 Mar 2024
Vill du jobba på en arbetsplats med mycket fart, blandade arbetsuppgifter och framför allt mycket roligt? Se hit!
Vi börjar nu söka ytterligare serveringspersonal inför sommaren. Vi söker personer med mycket energi, som har lätt att prata med nya människor, och har ett brinnande intresse för service!
Erfarenhet inom restaurangbranschen, eller med människor överlag, är meriterande men inget krav. Då arbetet innebär hantering av alkohol har vi dock en åldersgräns på minst 18 år. Vi söker personal både på del- och heltid. Ett krav är att kunna arbeta kvällar och helger. Chans till förlängning finns. Anställningen beräknas börja i maj och hålla på augusti ut. Innan detta ska dock upplärningen vara klar.
Som serveringspersonal hos oss på Terrassen har du blandade arbetsuppgifter. Utöver själva serveringsarbetet förväntas du även lära dig en hel del om baryrket. Detta lär vi ut på plats.
Låter detta som något för dig? Tveka inte att höra av dig!
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"