Serveringspersonal till eventföretag i Uppsala
12 Mar 2024
Om uppdraget
Vår kund arrangerar konferenser, bedriver lunch/café-verksamhet och konserter, som servitris/servitör kommer du att servera ett stort sällskap under olika stora evenemang som kommer hållas 9/4, 22/4, 24/4 – 26/4, 7/5, 17/5 och 23/5 – 24/5 i centrala Uppsala. Arbetstiderna är förlagda både dag och kväll på de olika dagarna, därför är det viktigt att du är flexibel.
Uppdraget som servitris/servitör är ett extrajobb med löpande tillsättning. Som konsult får du en anställning i Adecco Student och du kommer att bli erbjuden arbetspass hos vår kund när behov finns.
Om dig
Du som har serveringsvana, är flexibel och brinner för att ge god service kommer att trivas bra i rollen på eventföretaget. Vi tror att du är lyhörd, positiv och noggrann som person. Är du dessutom prestigelös och gillar att hugga i och hjälpa dina kollegor när det behövs kommer du att lyckas bra i denna roll!
För att kunna söka denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier eller deltidsarbete och att du fyllt 18 år.
Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Amila Dresevic på [email protected] eller 073 684 78 61.
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Serveringspersonal, servering, service, event, Uppsala, Adecco
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"