Serveringspersonal till ny restaurang
19 Mar 2024
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Härlig pasta, GIN samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen, ÖK Smak & Tak samt Fresh Market. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av ödmjukhet, smakupplevelse, engagemang och värme.
I april öppnar vi upp för en ny restaurang med fokus på medelhavets delikatesser. Vi kommer laga all mat från grunden med allt från Italienska klassiker till lunch eller hembakade frukostmackor till Franska ostar och spanska charkuterier.
Restaurangen kommer ha öppet för lunch måndag till lördag och kvällsöppet på fredag och lördagar. Under vardagkvällar kommer vi sälja lokalen till företagsevent med olika teman men ha stängt för drop-in.
I lokalen kommer vi även ha en livlig delikatessdisk för den som vill plocka med sig godbitar hem. Hela restaurangens koncept bygger på en lättsam och stimmig känsla där vi suddar ut gränsen mellan restaurang och butik.
Till denna satsning söker vi nu dig som har erfarenhet av att arbeta i matsal. Du brinner för service och kan ta en station helt självständigt. Du är prestigelös och har lätt att samarbeta i team.
Schemat för matsalspersonalen kommer huvudsakligen vara dagtid under vardagar och kvällstid under helgen. Du förväntas kunna jobba flertalet av månadens fredagar och lördagar.
Om detta känns som något för dig, varmt välkommen med din ansökan.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.
Lön enligt avtal.
Vi tillämpar kollektivavtal.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"