Serveringspersonal till ny restaurang
19 Mar 2024
I april öppnar vi upp för en ny restaurang med fokus på medelhavets delikatesser. Vi kommer laga all mat från grunden med allt från Italienska klassiker till lunch eller hembakade frukostmackor till Franska ostar och spanska charkuterier.
Restaurangen kommer ha öppet för lunch måndag till lördag och kvällsöppet på fredag och lördagar. Under vardagkvällar kommer vi sälja lokalen till företagsevent med olika teman men ha stängt för drop-in.
I lokalen kommer vi även ha en livlig delikatessdisk för den som vill plocka med sig godbitar hem. Hela restaurangens koncept bygger på en lättsam och stimmig känsla där vi suddar ut gränsen mellan restaurang och butik.
Till denna satsning söker vi nu dig som har erfarenhet av att arbeta i matsal. Du brinner för service och kan ta en station helt självständigt. Du är prestigelös och har lätt att samarbeta i team. Utöver detta besitter du dryckeskunskap i form av sommelierutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet.
Schemat för matsalspersonalen kommer huvudsakligen vara dagtid under vardagar och kvällstid under helgen. Du förväntas kunna jobba flertalet av månadens fredagar och lördagar.
Om detta känns som något för dig, varmt välkommen med din ansökan.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.
Lön enligt avtal.
Vi tillämpar kollektivavtal.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"