Servis till Restaurang Göteborg
14 Mar 2024
Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/
Vi söker
Tycker du som vi, att service och kvalité är det viktigaste för att våra gäster ska få den absolut bästa upplevelsen vid ett restaurangbesök? Då kan det här vara rätt jobb för dig. Vi söker dig som är framåtsträvande, serviceinriktad och har ett öga för detaljer. Du gillar att jobba i team där ni ställer upp för varandra för att nå våra gemensamma mål, att skapa den bästa möjliga restaurangupplevelsen för våra gäster. Du har glimten i ögat, är stresstålig och har förmågan att växla upp när det behövs då tempot stundtals är högt.
Erfarenhet
• Gärna från 3 års erfarenhet från à la carte servering.
• En hög ambitionsnivå och vilja att ständigt utvecklas.
• God kommunikations- och problemlösningsförmåga.
• Barkunskap är meriterande.
Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar
• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.
Vi erbjuder
Vi har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.
I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.
Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"