servitör/ servitris
15 Mar 2024
Vi är kända för vår goda mat och våra gäster kommer från hela Göteborg till oss.
Vi har också öppet på kvällarna och helger under golfsäsongen.
Det är bra kommunikationer hit med buss.
Vi söker dig som tycker om att jobba med service i en trevlig miljö där man lär känna gästerna och ger det lilla extra. du har gärna några års erfarenhet och kan ge service på ett tryggt, glatt och personligt sätt.
Du ska ha ett gott ordningssinne och vara stresstålig.
På golfkrogen levererar vi mat och serviceupplevelser till både medlemmar som tillresta gäster med höga förväntningar.
Delsjögolgklubb och krog sjuder av liv under golfsäsongen, det ska vara roligt att komma hit både som gäst och anställd.
Körkort är ett plus .
huvuddelen av arbetet är att möta våra gäster vid bardisken, servera dryck och dagens lunch.
Jobbet innefattar även enklare smörgås och sallad tillberedningar.
Vi har(hade) också mycket fester, middagar, dop och begravningar där vi serverar klassiskt vid bordet.
Anställningen är från mitten av April till början av Oktober. Vi tar emot ansökningar löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Tjänsten är till att börja med på 75% men vi hoppas att det kommer att bli en bra vår, sommar och höst och då kommer det bli aktuellt med fler timmar.
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"