Servitör/Servitris Non Solo Bar
17 Mar 2024
Non Solo Bar har en avslappnad stämning samtidigt som restaurangen är i konstant ruljans. Vi söker dig som kan bidra till en härlig miljö, klarar av det höga tempot och vill utvecklas med oss. Du som vet vad gästen vill ha och kan merförsälja med en härlig jargong. Non Solo Bar målgrupp är bred och är en mötesplats för alla åldrar. Här träffas människor för att umgås, att prata och dela upplevelser med varandra.
Vi söker nu servitörer, servitriser och bartenders på heltid. Vi letar efter dig som är serviceminded, ansvarstagande och stresstålig. Vi ser gärna att du som söker ser långsiktigt att jobba hos oss. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service, kassa eller restaurangverksamhet.
I tjänsten ingår sedvanliga restaurang sysslor såsom servering av mat och dryck, kassa och hantering av espressomaskin. Men också att ständigt jobba med merförsäljning och tillsammans med dina kollegor främja en positiv försäljningstillväxt. Det är viktigt att du har en stor produktkunskap och aktivt jobbar för att ge bästa möjliga service.
Vad erbjuder du oss?
- Du är en glad person med positiv energi
- Du är en engagerad medarbetare som gillar att ta initiativ och ansvar
- Du vill lära sig mer för att kunna utvecklas och drivs av försäljning
- Du är noggrann och säkerställer att butiken alltid är i toppskick.
Vad erbjuder vi dig?
- En rolig och social arbetsplats där service står i centrum
- Vi befinner oss i en expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan
starkt varumärke blir ännu starkare.
- Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss.
Är du personen vi söker eller har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Isabelle på [email protected]
Bifoga gärna personligt brev.
17 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"