Servitris/Servitör
11 Mar 2024
Den omfattande vin & Champagne- listan kompletterar maten med ett brett urval av både världsberömda namn och ovanliga fynd, och vi är stolta över att ha ett unikt och experimentellt cocktailval.
Vår chambre séparée kommer att inspireras av den franska stilen där våra gäster kan luta sig tillbaka och njuta av den kulinariska upplevelsen. En kväll på COUP DÈTAT är mer än perfekt utförda rätter, service och drycker, men också fylld med engagerande möten.Vi vill skapa en festlig atmosfär och har valt att ta en ny vändning vid det första mötet med våra gäster och under middagsupplevelsen
Är du serviceinriktad och sätter gästerna i fokus, har du hög arbetsmoral och fungerar bra i grupp samt ett stort intresse för mat och dryck?
Då är du varmt välkommen söka tjänsten på COUP DÈTAT
Restaurangen slår upp portarna i Januari och har bara kvällsöppet.
Kvalifikationer
-Stresstålig och kan prestera under mycket högt tryck.
-Har mycket god kunskap om mat och vin
-Minst 5 års erfarenhet inom drift eller restrangchef yrket
-Är passionerad och intresserad av yrket
Vad bjuder vi
-kontinuerlig mat och vinprovning
-Ett härligt team med " vi känsla"
-En utvecklande och social arbetsplats
Vi tar endast emot skriftliga ansökningar .
Ej på TELEFON
Lycka till !!
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"