Sommarjobb på 67:ans Grill i Tärnsjö
18 Mar 2024
Vi söker just nu extra personal som kan hjälpa oss framförallt på helger under kvällstid i sommar!
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillsammans med kollegor att laga mat, diska och städa. Då det kan bli högt tryck under helger och vardagar krävs det att du kan arbeta under press. Du ska även vara serviceinriktad, glad och kunna arbeta självständigt till viss utsträckning.
Vi ser gärna att du bor i närheten alternativt har körkort för att du snabbt ska kunna ta dig till arbetsplatsen. Det går bussar men som inte stämmer överens med arbetstiderna, så vi ser körkort som meriterande.
Mejla ditt CV och personliga brev så hör vi av oss angående en eventuell intervju.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Skicka därför in din ansökan redan idag!
Det går även bra att mejla eller ringa om det är några frågor angående tjänsten.
Kontakta oss då på 0292-50488, vardagar mellan 9-16 eller mejla till [email protected]
#jobbjustnu
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"