Sommarjobb snabbmat
14 Mar 2024
Att jobba på kollo innebär att du under sommaren bor på din arbetsplats, på kollogården i Värmland. Du delar boende med dina kollegor under tiden du arbetar, ca 5-6 personer per rum. Jobbet kräver att du under sommaren kan tänka dig vara hemifrån i minst 6 veckor.
Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna dig trygg att vara vem du vill".
Arbetsuppgifter
Som anställd i köket på kollo arbetar för att leverera måltider till kollodeltagare och kolloledare. Du kommer rotera mellan olika arbetsområden såsom varm- och kallkök och matsal och vi lär upp dig på plats, du behöver därför inte ha utbildning inom arbete i kök så länge du har ett driv att lära dig.
Köket på kollo är hjärtat i vår verksamhet och som anställd i köket varierar dina arbetsuppgifter mellan matlagning, servering och disk. Du kommer tillsammans med ett team på 6–7 personer ansvara för att leverera frukost, lunch och middag i vår gemensamma matsal till kollodeltagare och kolloledare på våra tre kollogårdar. Därtill kommer du bland annat även ta emot leveranser, ansvara för att kollogårdarna får mellanmål och kvällsfika, samt förbereda mat inför bland annat hajk/utflykt.
Arbetet sker under vägledning av en köksföreståndare. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien samt kunna bemöta kollodeltagare på ett pedagogiskt och inspirerande sätt då vi att deltagarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagning och eventuellt väcka förståelse och ett framtida intresse.
Meriterande erfarenhet
· Erfarenhet av att arbeta inom kök/kafé
· Erfarenhet av att arbeta med barn
· Erfarenhet av kollo- eller lägerverksamhet
· Erfarenhet av serviceyrke
· Meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
· Meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer
Personliga egenskaper
· Ansvarstagande
· Strukturerad
· Initiativrik
· Punktlig
· Social
· Bra på att ha många bollar i luften
· Samarbetsförmåga
Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.
Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna närvara på våra utbildningsdagar på plats på kollogården i Värmland den 6:e-8:e maj, samt 6:e-10:e juni. Under sommaren behöver du kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst sex veckor under perioden 11:e juni - 17:e augusti.
Sökord
Kock Kallskänka Snabbmatställe Café Cafébiträde skiftledare storkök kök matlagning kollo kollokök läger restaurang konditori sommarjobb sommar jobb
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"