Souchef till centrala Lund
14 Mar 2024
Lunds nya samlingsplats. En Taperia mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka. Vi har öppet måndag till lördag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så mixtrar vi och upptäcker nyheter. Hela huset andas säsongsanpassat. Egen import av vin, tillsammans med bryggeriet och DIG, det gör oss unika!
Du jobbar dagar och kvällar med ledigt varannan helg. Du är den kreativa stjärnan som hela tider skapar sensationer. Köksmästaren backar upp dig!.
Vi har öppet för lunch, a la carte och en bakficka så kan vi erbjuda ett bra och välstrukturerat schema.
Du ska ha erfarenhet, stolthet och gilla ett ställe med högt tempo, många olika rätter och en meny som ständigt förbättras.
Tjänsten önskas tillsättas i april eller annan överenskommelse.
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF + individuell lönesättning.
We need you.
The chef who cooks the food that makes your taste buds go 'Oh my god!'
Join us.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"