Souschef till Tjärö, en skärgårdsö i Blekinge. 25/4-20/9 2024
12 Mar 2024
Tjärö, en ö på 75 hektar, baserad mitt i Blekinges Skärgård. Tjärö erbjuder boende i härliga små hus från 1800-talet. Det finns 137 bäddar fördelat på 52 rum i 13 olika hus. Utöver logi finns konferensverksamhet, restaurang, café och en marina med över 70 båtplatser. Till ön kommer man med båt från Järnavik, Karlshamn eller Matvik.
Om Tjärös restaurang
Restaurangen på Tjärö är öppen för frukost, lunch, a la carte, evenemang och temakvällar alla dagar i veckan. Restaurangen har en kapacitet för ca 100 gäster i matsalen, 40 gäster på veranda och en stor uteservering med utsikt över marinan. Under lågsäsong är konferensverksamheten den del av vårt erbjudande som ökar arbetsbelastning i köket och under högsäsong och helger ligger ett större fokus på dagsgäster, boendegäster och båtgäster.
Teamet i köket består av mellan 3-8 personer beroende på säsongstidpunkt . Detta innebär att vår personal måste vara beredd på att vara flexibel både gällande arbetstider, arbetsstationer och alltid vara en del av det praktiska arbetet.
Arbetsuppgifter
Inköp och hantering av matvaror.
Egenkontroll.
Löpande inventering.
Planering av lunchmenyer.
Veckoplanering tillsammans med servering och bar-ansvariga.
Fokus på hållbarhet.
Upplärning av personal (ex. menyer, arbetsplatsens hygien, ergonomi etc)
Vara behjälplig och kreativ gällande menyer, temakvällar och evenemang.
Vem är du?
Du är ansvarsfull, positiv, kreativ och önskar ge våra gäster 100% fullservice tillsammans med vårt serveringsteam.
Vad erbjuder vi dig
Arbetet är under perioden 25/4 - 2024 till och med 20/9 - 2024.
Chans till nytt kontrakt för fler säsonger finns.
Personalboende finns på ön.
Personlig och yrkesmässig utveckling i ledaregenskaper.
Möjlighet att sätta sin egna touch på såväl tallriken som miljön.
Vi sätter stort värde i personlig lämplighet och din egen vilja att vara en del av vårt team.
Bifoga meriter, referenser och eventuella arbetsbetyg i din ansökan.
Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"