Vikarierande kock Liljaskolans kök
14 Mar 2024
Vi söker nu en kock till Liljaskolans kök i Vännäs.
Köket lagar mat till förskola, grundskola och gymnasium. Köket är en del av kommunens kostavdelning där ett team på cirka 30 medarbetare på tre olika kök lagar mat som är både god, varierad och näringsriktig till elever och medborgare.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta med de varierade arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, tillagning av specialkost, planering, inköp, beredning och servering. Samarbete mellan köken är mycket viktigt för verksamheten, därför är det möjligt att ibland arbeta på andra kök och i andra arbetslag.
I arbetet som kock är kreativitet och förmågan att vara välorganiserad och effektiv mycket viktigt men även att du inte tvekar inför att fatta nödvändiga verksamhetsbeslut. Det är även nödvändigt att kunna förändra arbetet efter nya förutsättningar. En sådan flexibilitet krävs för att kunna lösa nya och ibland oväntade situationer som uppstår. Samarbete och kommunikation är viktiga egenskaper då arbetsgruppen består av många personer. Viktigt är också att du har kunden i centrum, inser vikten av service och alltid arbetar för ett gott bemötande.
KVALIFIKATIONSKRAV
Vi ser att du
- har en treårig gymnasieutbildning; storköks- och kockutbildning eller motsvarande erfarenhet
- har goda kunskaper i tillagning av specialkost
- har god datavana, då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation utförs på detta sätt
- behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift
Om du har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande.
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"