Vikarierande kock Liljaskolans kök
14 Mar 2024
Vi söker nu en kock till Liljaskolans kök i Vännäs.
Köket lagar mat till förskola, grundskola och gymnasium. Köket är en del av kommunens kostavdelning där ett team på cirka 30 medarbetare på tre olika kök lagar mat som är både god, varierad och näringsriktig till elever och medborgare.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta med de varierade arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, tillagning av specialkost, planering, inköp, beredning och servering. Samarbete mellan köken är mycket viktigt för verksamheten, därför är det möjligt att ibland arbeta på andra kök och i andra arbetslag.
I arbetet som kock är kreativitet och förmågan att vara välorganiserad och effektiv mycket viktigt men även att du inte tvekar inför att fatta nödvändiga verksamhetsbeslut. Det är även nödvändigt att kunna förändra arbetet efter nya förutsättningar. En sådan flexibilitet krävs för att kunna lösa nya och ibland oväntade situationer som uppstår. Samarbete och kommunikation är viktiga egenskaper då arbetsgruppen består av många personer. Viktigt är också att du har kunden i centrum, inser vikten av service och alltid arbetar för ett gott bemötande.
KVALIFIKATIONSKRAV
Vi ser att du
- har en treårig gymnasieutbildning; storköks- och kockutbildning eller motsvarande erfarenhet
- har goda kunskaper i tillagning av specialkost
- har god datavana, då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation utförs på detta sätt
- behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift
Om du har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande.
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"