Clarion Hotel Post firar med en sommarmarknad
1 Jun 2023
– Som vi längtar till den här dagen! Här får vi, våra fantastiska medarbetare och samarbetspartners möjligheten att bjuda in alla göteborgare för att prova på våra olika erbjudanden och upplevelser som Clarion Hotel Post så framgångsrikt levererat sedan starten 2012. Det här kommer bli ett riktigt härligt party med det allra bästa vi har att bjuda på, säger Anders Sköld, VD på Clarion Hotel Post.
Byggnaden har varit ett landmärke för Göteborg i en fjärdedel av stadens existens och detta vill hotellet fira med göteborgare och gäster. Under sommarmarknaden får man uppleva allt vad hotellet kan leverera på bara några timmars tid.
Tillsammans med samarbetspartners har Clarion Hotel Post skapat en känsla av marknad i deras utrymme som kallas Vinterträdgården. Här kan de som vill köpa mat och dryck i mindre format och prova sig runt. Några exempel är en Lobster Roll från Norda och de välkända ostronen från restaurang VRÅ. Även hotellets konditor är på plats och skapar bakverk och gelato. Förutom mat och dryck hittar kommer även Odlingsbolaget Svalan och Skönhetsfabriken finnas på plats.
Eventet är lördagen den 10 juni mellan 12.00-17.00 och är kostnadsfritt för alla att delta på. Efter det startar efterfesten på Terrassen.
1 Jun 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"