Lakritsfabriken börjar med digitala lakritsprovningar
3 Mar 2021
– Efterfrågan på provningar är fortsatt stor och den ökade kunskapen kring digitala möten gör att vi nu kan få fler att vilja delta online, säger Martin Jörgensen, ägare av Lakritsfabriken i Ramlösa.
För tio år sedan lanserade Lakritsfabriken Sveriges första glutenfria premiumlakrits, och idag finns de inte bara i Sverige utan även i våra nordiska länder samt Tyskland, Schweiz, Spanien, England och USA. Nu har sortimentet vuxit och innehålle bland annat chokladdoppad lakrits med olika smaksättningar samt lakritsråvaror för matlagning, bakning och desserter. Lakritsfabriken i Ramlösa drivs av Martin Jörgensen, tidigare kock och sommelier, och distribueras på den svenska marknaden av systerföretaget ScandChoco AB.
Lakritsfabrikens första digitala provningar kommer att vara under en timme. Under provningen kommer deltagarna att få känna, smaka och lära sig om lakrits. Genomgången kommer att handla om allt från odling, tillverkning, produktion samt om hur idén till Lakritsfabriken kom till.
– I en tid av förändring kan vi nu även se till att lakritsälskare från alla världens hörn kan delta online på en provning och lära sig mer om det svarta guld som tagit världen med storm.
Kunder som anmäler sig får hem ett helt kit innehållande provningsark, guide och samt alla lakritsprodukter som ska prövas. Det finns även möjlighet att boka privata provningar online för företag eller privatpersoner.
–Vi ser otroligt många möjligheter med att kunna erbjuda provningar online. Genom det digitala kan vi nå ut till även fler kunder i Sverige och även sprida kunskap om lakrits online till fler länder där våra produkter går på export, Säger Martin Jörgensen.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Lakritsfabriken
3 Mar 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"