Max lanserar tre nya burgare och två Lyxshakes
18 Jan 2023
- Satsningen vi gjorde med Grand Chicken-menyn var unik i sitt slag. Vi har sett en stor efterfrågan på kycklingprodukter som bara fortsatt öka de senaste åren. Den respons vi fick efter lanseringen av Grand Chicken-familjen var överväldigande. Ett kvitto på att vi tagit fram burgare våra gäster gillar, men vi nöjer oss inte där. Vi vill fortsätta att erbjuda våra besökare fler riktigt goda kycklingalternativ, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.
Förutom Grand Chicken Parmesan så lanseras ytterligare en ostig nyhet i form av Classic ’68 Cheese. Det är en klassisk cheeseburgare med svenskt nötkött, cheddarsmältost, senap, sweet onion, ketchup och saltgurka, som omsluts av ett gyllenrostat sesambröd. Burgaren går även att beställas med Plant Beef.
18 Jan 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Recept: One Pot Risoni Pomodoro med varm fetaost & bönor
Toppa receptet med detta: