Max öppnar nybyggd specialrestaurang i Visby
29 Jun 2021
Max nya restaurang i Visby ersätter den gamla. Den öppnade i juli 1998 av bröderna Richard och Christoffer Bergfors, numera koncernchef och vice koncernchef. Efter år av ständigt ökad efterfrågan behövde restaurangens kapacitet uppdateras för att möta gästernas behov, därför valde kedjan att öppna en helt ny restaurang,med plats för över 200 gäster.
- Vår nya restaurang här i Visby liknar inget annat vi öppnat tidigare eftersom den är specialbyggd efter tomten, men vi erbjuder så klart samma service som vanligt med bil- bord- och entréservering, drive-in och expresskassor. Jag gillar framförallt takterrassen som öppnar upp för möjligheten att njuta av våra burgare med utsikt över ringmuren och havet. Det blir helt enkelt en Max-upplevelse utöver det vanliga, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.
Restaurangchefen Christoffer Larsson har jobbat på Max sedan 2004 och är väldigt glad för den nya restaurangen som öppnade den 16 juni. Där har man nu 70 personer anställda – varav nästan 45 är helt nya medarbetare.
- Det blir en stort lyft sedan tidigare och jag, som är född och uppvuxen i Visby, tycker det känns bra att vara med och bidra till jobbtillfällen på hemmaplan. Vissa börjar sin karriär på Max och jag som drivs av att vara med och utveckla mina kollegor vet att arbetsmiljön är viktig, därför känns det extra bra att välkomna såväl kollegor som gäster till vår nya restaurang här i staden, säger Christoffer Larsson, restaurangchef på Max i Visby.
Max nybyggda restaurang i Visby ligger på samma adress som tidigare, Scheelegatan 10,
29 Jun 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Recept: One Pot Risoni Pomodoro med varm fetaost & bönor
Toppa receptet med detta: