Ny julbakbok av Fredrik Nylén
11 Nov 2021
2013 kom Fredrik på andra plats i tv-tävlingen Hela Sverige bakar, och sedan dess har det bara rullat på. Nu inför julen så har hans nya bok Baka till jul : från saffransbullar och pepparkakssnittar till julgodis och matbröd lanserats. I den finns allt som man vill baka till jul - allt från klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika
Dessutom bjuder Fredrik på nya påhitt som kan göra en riktig succé, vad sägs om saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj och en marängtårta med apelsin och granatäpple? Varje uppslag pryds av en bild tillsammans med ett recept, och då och då smyger det sig in ett och annat citat.
Av: Annika Rådlund
Utgiven av: Semic Bokförlag
Foto: Fredrik Nylén Formgivning: Moa Edlund
11 Nov 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Recept: One Pot Risoni Pomodoro med varm fetaost & bönor
Toppa receptet med detta: