Recept: Varm Negroni
29 Nov 2020
Här har det tagits fram en varm variant som består av gin, vermouth och röd bitter som värms upp. Den garneras med vispad grädde samt rivet apelsinskal eller riven muskot, vilket gör att den passar extra bra i jultider.
Negroni Warmer
Ingredienser:
2cl Hernö Old Tom Gin
2cl Antica Formula Vermouth
2cl Carpano Botanic Bitter
2cl vatten
2cl strösocker
Gör så här:
Häll i alla ingredienser i en kastrull och värm upp dem ordentligt.
Häll upp blandningen i ett varmt glas av valfri sort och toppa med lättvispad grädde.
Garnera med rivet apelsinskal eller riven muskot.
29 Nov 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Recept: One Pot Risoni Pomodoro med varm fetaost & bönor
Toppa receptet med detta: