Recept: Varm Negroni
29 Nov 2020
Här har det tagits fram en varm variant som består av gin, vermouth och röd bitter som värms upp. Den garneras med vispad grädde samt rivet apelsinskal eller riven muskot, vilket gör att den passar extra bra i jultider.
Negroni Warmer
Ingredienser:
2cl Hernö Old Tom Gin
2cl Antica Formula Vermouth
2cl Carpano Botanic Bitter
2cl vatten
2cl strösocker
Gör så här:
Häll i alla ingredienser i en kastrull och värm upp dem ordentligt.
Häll upp blandningen i ett varmt glas av valfri sort och toppa med lättvispad grädde.
Garnera med rivet apelsinskal eller riven muskot.
Källa och foto: Altia
29 Nov 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fabriken by Pontus Frithiof öppnar i Nacka Strand
"Vi är inspirerade av lokalernas industriromantiska charm men vill också bjuda på en upplevelse bortom det förväntade"
-
Hjortviken Country Club öppnar idag
Hotellet satsar på skärmfria hotellrum
-
Strawberry utökar i Danmark
"Hotellet har ett magiskt läge"
-
Mässan FFCR hyllar innovativa produkter i tävlingen Innovation Awards
”Vi är oerhört stolta över att lansera Innovation Awards – en tävling som sätter fokus på framtidens produkter och tjänster"
-
Nordic Seafood Summit arrangeras
Här möts hela sjömatsbranschen för framtidens möjligheter
-
Fem i topp - Mest lästa artiklarna 2024
Detta är de mest klickade artiklarna under året:
-
Max lanserar en hyllad Brooklyn- burgare
"Det här måste vi ta hem till Sverige”