Sibylla lanserar Pockit - nya snabbmåltider
24 Maj 2021
Pockit finns nu i tre smakkombinationer, alla i ett varmtstenugnsbakat flatbread med varm kyckling och olika val av topping och såser. Testlanseringar har genomförts på utvalda Sibylla-restauranger och OKQ8-stationer runt om i landet. Mottagandet från både kunder och konsumenter har varit mycket positivt;
— Vi är väldigt glada över mottagandet, en testlansering har avslutats i förtid då försäljningsmålet uppnåddes snabbare än förväntat. Kunderna tycker Pockit känns nytt, i tiden och är väldigt positiva till hur gott det smakar. Genom våra produktutvecklares djupa kunskap och passion för god mat har teamet lyckats skapa en varm och mättande måltid som inte kompromissar på smaken, säger Caroline Blomqvist, marknadschef på Atria Concept.
Initialt finns tre smakvarianter av Pockit med kyckling. Efersom konceptet är flexibelt går det även anpassa innehållet i dem efter kundens önskemål.
Vid servering fylls brödet med varm kyckling, toppings och såser, värms i 15 sekunder för att förseglas till en stängd Pockit. Alla moment går på runt minuten. Med det förslutna brödet är måltiden lätt att äta på språng. För att försegla en Pockit har en unikt anpassad utrustning tagits fram.
Pockitjärnet värmer brödet under tillredning och fungerar både som monteringsyta och förseglar brödet till en Pockit. Med andra ord utnyttjas ytan effektivt och till storlek är den inte större än en klämgrill.
Produktinformation Pockit – tre smakkombinationer:
Alla måltider har en bas med ett vitt mjukt stenugnsbakat bröd, anpassat för Pockitjärnet. Förstekta bitar av kyckling på svensk bröstfilé, mild smaksatt för att passa som bas. Bröd, såser och toppings är även de tillverkade i Sverige.
Pockit Pebre Salsa – smakrik med en gnutta hetta.
Innehåller: Pockit flatbread, kyckling, pebre salsa (en salsamed bitar av bl.a. tomat, chili, vårlök, koriander), aioli och picklad rödlök.
Pockit Basilika Parmesan – krämig och krispig med smak av basilika och parmesan.
Innehåller: Pockit flatbread, kyckling, basilika ochparmesankräm, sallad, färsk tomat.
Pockit Smokey BBQ – för barbequeälskaren, smakintensiv och rökig.
Innehåller: Pockit flatbread, kyckling, smokey BBQ-sås, coleslaw, picklad rödlök.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Atria
24 Maj 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fransk stjärnarkitekt designar nytt hotell
Anlitas av AMF Fastigheter.
-
Fabriken by Pontus Frithiof öppnar i Nacka Strand
"Vi är inspirerade av lokalernas industriromantiska charm men vill också bjuda på en upplevelse bortom det förväntade"
-
Hjortviken Country Club öppnar idag
Hotellet satsar på skärmfria hotellrum
-
Strawberry utökar i Danmark
"Hotellet har ett magiskt läge"
-
Mässan FFCR hyllar innovativa produkter i tävlingen Innovation Awards
”Vi är oerhört stolta över att lansera Innovation Awards – en tävling som sätter fokus på framtidens produkter och tjänster"
-
Nordic Seafood Summit arrangeras
Här möts hela sjömatsbranschen för framtidens möjligheter
-
Fem i topp - Mest lästa artiklarna 2024
Detta är de mest klickade artiklarna under året: