Nu lanserar Risenta solroskärnor för olika tillfällen. Extra fina till frukosten, hackade till bakning och extra stora till salladen. Med sin milda, nötaktiga smak sätter solroskärnorna karaktär på maten och bidrar samtidigt med ett flertal nyttiga fetter, vitaminer och mineraler. Detta behöver du till rågbullar med fikon och solroskärnor: 8 st Risenta torkade fikon,1 paket (50 g) jäst, 5 dl vatten, ½ dl olja, 1 msk salt, 1 dl Risenta krossade linfrön, 1 dl Risenta hirsflingor, 1 dl Risenta vetegroddar, 5 dl grovt rågmjöl, 7-8 dl vetemjöl. Pensling: filmjölk. Garnering: 1 dl Risenta hackade solroskärnor. För recept och mer info, se hemsidan.
www.risenta.se
Läs också
Nyheter
Årets kock öppnar ny restaurang
Nyheter
Fine dining i husvagn – längs Göta kanal i sommar
Nytt gourmetkoncept längs Göta kanal i sommar
Drinkrecept
Drinkrecept: 3 kalla alkoholfria kaffedrinkar
Byggprojekt
The Crane Hotel byggs i Hudiksvalls historiska kranfabrik
Hotellet blir en förlängning av Aktivitetsfabriken