– I takt med att allt fler väljer att byta ut en eller flera måltider i veckan till växtbaserat, så ser vi en ökad efterfrågan också hos Sibylla-kedjans gäster. Vi är givetvis glada och stolta över att ha fått möjlighet att vara en av de första att kunna erbjuda en Oumph!-burgare, säger Lena Lundvall, Marknadschef på Nordic Fast Food/Sibylla-kedjan
Epic Oumph! Burger har fått sin röda färg från rödbetan. Den kommer att serveras i ett briochebröd tillsammans med friterade lökringar, rostad lök, tomatskivor, isbergssallad, BBQ-sås och en växtbaserad majonnäs.
Den nya Epic Oumph! burgaren lanseras på samtliga Sibyllarestauranger från 29:e april och kommer att kosta cirka 76 kr. Ett Epic Oumph! Meal kostar cirka 99 kr.
Oumph! är tillverkat av sojabönor och flera restauranger har sedan tidigare Oumphburgare på sina menyer.
Food for progress är ett svenskt livsmedelsföretag som förenas i drivkraften att skapa god, nyttig och klimatsmart mat Food for Progress tillverkar bland annat Oumph! och Beat.