Blackstone Steakhouse har nu öppnat sin 17:e restaurang
14 Nov 2024
Blackstone Steakhouse startade sin första restaurang i Falun 2015 och med den nyligen öppnade restaurangen i Uppsala finns nu 17 stycken runtom i landet. Restaurangkonceptet erbjuder gästerna en helhetsupplevelse där gästerna själva steker sina varmrätter på en het lavasten. Något de menar ger mycket goda möjligheter till lönsamhet och kostnadseffektiv köksbemanning.
– Det enkla och samtidigt eleganta matkonceptet gör det lätt att skapa lönsamhet i en Blackstone Steakhouse-restaurang. Men det bästa med konceptet är ändå att det ger våra gäster en måltidsupplevelse utöver det vanliga, säger Christian Maggio.
Christian Maggio är en erfaren och etablerad krögare som sedan tidigare bland annat driver sex Pinchos-restauranger. Christian har nu öppnat Blackstone Steakhouse tillsammans med Mats Flyberg i hemstaden Uppsala.
På en Blackstone Steakhouse-restaurang serveras råvarorna, som kan vara kött, fisk eller något vegetariskt, tillsammans med en lavasten som hettats upp till 400 grader. På stenen steker gästen sin varmrätt som serveras med olika tillbehör.
– Råvarorna är av högsta kvalitet och kocken lägger mycket kraft på tillbehör och
såser. Sedan satsar vi starkt på serveringen, våra gäster ska uppleva en service i
absolut toppklass, förklarar Christian Maggio.
Andreas Zetterdahl är den som grundade Blackstone Steakhouse.
– Planen är att öppna ytterligare två, tre restauranger under 2025 och att
därmed på allvar etablera oss i hela Sverige, säger Andreas Zetterdahl.
Av: Annika Rådlund Källa: Blackstone Steakhouse
14 Nov 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fabriken by Pontus Frithiof öppnar i Nacka Strand
"Vi är inspirerade av lokalernas industriromantiska charm men vill också bjuda på en upplevelse bortom det förväntade"
-
Hjortviken Country Club öppnar idag
Hotellet satsar på skärmfria hotellrum
-
Strawberry utökar i Danmark
"Hotellet har ett magiskt läge"
-
Mässan FFCR hyllar innovativa produkter i tävlingen Innovation Awards
”Vi är oerhört stolta över att lansera Innovation Awards – en tävling som sätter fokus på framtidens produkter och tjänster"
-
Nordic Seafood Summit arrangeras
Här möts hela sjömatsbranschen för framtidens möjligheter
-
Fem i topp - Mest lästa artiklarna 2024
Detta är de mest klickade artiklarna under året:
-
Max lanserar en hyllad Brooklyn- burgare
"Det här måste vi ta hem till Sverige”