Blackstone Steakhouse har nu öppnat sin 17:e restaurang
14 Nov 2024
Blackstone Steakhouse startade sin första restaurang i Falun 2015 och med den nyligen öppnade restaurangen i Uppsala finns nu 17 stycken runtom i landet. Restaurangkonceptet erbjuder gästerna en helhetsupplevelse där gästerna själva steker sina varmrätter på en het lavasten. Något de menar ger mycket goda möjligheter till lönsamhet och kostnadseffektiv köksbemanning.
– Det enkla och samtidigt eleganta matkonceptet gör det lätt att skapa lönsamhet i en Blackstone Steakhouse-restaurang. Men det bästa med konceptet är ändå att det ger våra gäster en måltidsupplevelse utöver det vanliga, säger Christian Maggio.
Christian Maggio är en erfaren och etablerad krögare som sedan tidigare bland annat driver sex Pinchos-restauranger. Christian har nu öppnat Blackstone Steakhouse tillsammans med Mats Flyberg i hemstaden Uppsala.
På en Blackstone Steakhouse-restaurang serveras råvarorna, som kan vara kött, fisk eller något vegetariskt, tillsammans med en lavasten som hettats upp till 400 grader. På stenen steker gästen sin varmrätt som serveras med olika tillbehör.
14 Nov 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"
-
AMF Fastigheter har Sveriges snyggaste kontor 2024
Förstapriset till AMF Fastigheters nya hjärnvänliga kontor i mötes- och handelsplatsen MOOD.
-
Blackstone Steakhouse har nu öppnat sin 17:e restaurang
"Det bästa med konceptet är ändå att det ger våra gäster en måltidsupplevelse utöver det vanliga"
-
Hyatt Place Gothenburg Central öppnar i Göteborg
"Med Hyatt´s mycket starka varumärken kommer vi att ge Göteborg en ny dimension på hotellmarknaden som idag domineras av skandinaviska hotellkedjor"
-
Frida Ronge är nu kreativ ledare för hållbara matupplevelser på Strawberry
"Att fortsätta arbeta med mat och nu med mer fokus på hållbarhet i en ännu större omfattning inom Strawberry känns otroligt ärofyllt"
-
Urban Deli, KTH FOOD och IVL utforskar cirkulär livsmedelsproduktion i stadsmiljö
"Det känns fantastiskt att få inspirera fler till cirkulära matsystem"
-
Bygger ny restaurang på Älmhults handelsplats
Projektet omfattar nyproduktion av restaurangen Linnéa & Basilika