Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Blackstone Steakhouse har nu öppnat sin 17:e restaurang

 
Blackstone Steakhouse har nu öppnat sin 17:e restaurangBlackstone Steakhouse har öppnat ytterligare en restaurang. Det rullar starkt framåt för restaurangkedjan Blackstone Steakhouse som startade sin första restaurang 2015. Nu, nio år senare, etablerar franchiseföretaget sin  17:e restaurang.

Blackstone Steakhouse startade sin första restaurang i  Falun 2015 och med den nyligen öppnade restaurangen i Uppsala finns nu 17 stycken runtom i landet. Restaurangkonceptet erbjuder gästerna en helhetsupplevelse där gästerna själva steker sina varmrätter på en het lavasten. Något de menar ger mycket goda möjligheter till lönsamhet och kostnadseffektiv köksbemanning.

– Det enkla och samtidigt eleganta matkonceptet gör det lätt att skapa lönsamhet i en Blackstone Steakhouse-restaurang. Men det bästa med konceptet är ändå att det ger våra gäster en måltidsupplevelse utöver det vanliga, säger Christian Maggio. 

Christian Maggio är en erfaren och etablerad krögare som sedan tidigare bland annat driver sex Pinchos-restauranger. Christian har nu öppnat Blackstone Steakhouse tillsammans med Mats Flyberg i hemstaden Uppsala.

På en Blackstone Steakhouse-restaurang serveras råvarorna, som kan vara kött, fisk eller något vegetariskt, tillsammans med en lavasten som hettats upp till 400 grader. På stenen steker gästen sin varmrätt som serveras med olika tillbehör. 

– Råvarorna är av högsta kvalitet och kocken lägger mycket kraft på tillbehör och såser. Sedan satsar vi starkt på serveringen, våra gäster ska uppleva en service i absolut toppklass, förklarar Christian Maggio. 


Andreas Zetterdahl är den som grundade Blackstone Steakhouse.
 –  Planen är att öppna ytterligare två, tre restauranger under 2025 och att därmed på allvar etablera oss i hela Sverige, säger Andreas Zetterdahl.




Av: Annika Rådlund Källa: Blackstone Steakhouse

Taggar

Mat Nyheter Restaurang