Frida Ronge är nu kreativ ledare för hållbara matupplevelser på Strawberry
12 Nov 2024
Kocken Frida Ronge har tidigare utvecklat koncept som restaurang Vrå i Göteborg, TAK Stockholm och TAK Oslo för Strawberry och är känd för att skapa matkombinationer som blandar det bästa från nordisk och japansk matkultur. Från och med november kliver hon in i rollen som Kreativ Ledare för Hållbara Matupplevelser på Strawberry.
- Att fortsätta arbeta med mat och nu med mer fokus på hållbarhet i en ännu större omfattning inom Strawberry känns otroligt ärofyllt och kul. Jag ser verkligen fram emot att få skapa upplevelser tillsammans med teamen i koncernens universum med fokus på god, hållbar mat, säger Frida Ronge.
- Frida ska bidra med sin erfarenhet och kompetens för att skapa hållbara matupplevelser för våra gäster och medlemmar. Där kommer det mycket spännande framöver, säger Harald Bjugstad-Holm.
Strawberrys ambition är att mat och dryck ska bli en ännu större del av koncernens satsning.
- Mat och dryck är ett av de områden som utmärker sig som strategiskt viktigt både för gäster och anställda, och där vi dessutom kan göra en stor skillnad. Under flera år har Frida utvecklat framgångsrika restauranger och spännande koncept och nu ser vi fram emot att ta detta samarbete ännu ett steg vidare i och med att frida Frida tar rollen som Kreativ Ledare för Hållbara Matupplevelser, säger Harald Bjugstad-Holm, Hållbarhetsdirektör på Strawberry
Frida Ronge är nu en del av WeCare-teamet på Strawberry.
12 Nov 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"
-
AMF Fastigheter har Sveriges snyggaste kontor 2024
Förstapriset till AMF Fastigheters nya hjärnvänliga kontor i mötes- och handelsplatsen MOOD.
-
Blackstone Steakhouse har nu öppnat sin 17:e restaurang
"Det bästa med konceptet är ändå att det ger våra gäster en måltidsupplevelse utöver det vanliga"
-
Hyatt Place Gothenburg Central öppnar i Göteborg
"Med Hyatt´s mycket starka varumärken kommer vi att ge Göteborg en ny dimension på hotellmarknaden som idag domineras av skandinaviska hotellkedjor"
-
Frida Ronge är nu kreativ ledare för hållbara matupplevelser på Strawberry
"Att fortsätta arbeta med mat och nu med mer fokus på hållbarhet i en ännu större omfattning inom Strawberry känns otroligt ärofyllt"