KRAV lanserar produktpriset “Go Organic Award”
16 Sep 2024
– Vi vill hylla innovationer och nytänkande produkter som banar väg för framtidens mat och som driver ekologisk utveckling framåt, säger Emma Rung, vd på KRAV.
I första hand är priset Go Organic Award tänkt för nya produkter, de ska ha funnits på marknaden i högst två år. Men det kan också röra sig om sortiment eller koncept som förnyas utifrån trender på marknaden. Det är meriterande om produkten är KRAV-märkt eller konceptet är KRAV-certifierat.
– Genom det här priset vill vi inspirera marknadens aktörer till att ta fram nya eko-produkter som gör skillnad för alla, säger Emma Rung, vd på KRAV.
Vinnaren ska vara en produkt som inspirerar konsumenter till att köpa mer ekologiska varor. Det ska gå att köpa produkten i matbutiker, nätbutiker eller så ska den finnas inom offentlig sektor. Det är viktigt att den ska vara en representant för varor som breddar det ekologiska sortimentet till att vara tillgängligt för alla.
Priset kommer att ges till den vinnande produktens varumärkesägare.
16 Sep 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hamburger Börs stänger
Anrika Hamurger Börs i centrala Stockholm stänger med omedelbar verkan
-
Amanda Ledel vann SM i Pâté-Croûte
Amanda Ledel kommer att representera Sverige i VM i Lyon i december
-
Branschprofilerna som kommer att gästa FFCR Göteborg
De kommer att inta scenen på Fastfood & Café & Restaurant Expo:
-
Öppnar två restaurangkoncept i Merkurhuset på Skeppsbron
Den 700 kvadratmeter stora entrévåningen rymmer två restauranger
-
KRAV lanserar produktpriset “Go Organic Award”
Vinnaren kommer att presenteras den 10 oktober på Nordic Organic Food Fair i Stockholm
-
Recept: signaturdrinken Svartvinbär skapad av Högbo Brukshotell & Spa
"Att byta ut lime och citron mot smaksättare från vår natur runt knuten ger både oss som bar och restaurang en utmaning och våra gäster förhoppningsvis en förhöjd känsla av att dricka något gott som är unikt"
-
FFCR lanserar en ny konferens för offentlig sektor
Halvdagskonferensen är riktad till de som jobbar inom den offentliga måltidsverksamheten